Nieuwe Podcast serie

over

Hybride LeerOmgevingen

Seizoen 1, aflevering 1.

Fontys Consultancy

Hybride Leeromgeving binnen High Tech Plaza
op High Tech Campus in Eindhoven
Klik hier om te luisteren via Transistor.fm
Onderwerp van gesprek is de Hybride leeromgeving die gecreëerd is binnen High Tech Plaza op de High Tech Campus in Eindhoven. De leeromgeving heet: Fontys Consultancy.

Over de sprekers;

Julia Laurensen is studente Fontys Management, Economie en Recht.

Shane Ó Seasnáin is docent bij Fontys hogeschool voor Economie en Communicatie. Shane Ó Seasnáin is niet alleen docent bij Fontys, maar ook programma manager bij de TU Eindhoven.

Gasten

Julia Laurensen

Shane Ó Seasnáin

Gespreksleider

Ronald Scheer

Meer over Fontys Consultancy

Fontys Consultancy

Meer over Fontys Dienst Onderwijs & Onderzoek

Programma Hybride Leer Omgevingen

Andere artikelen van Fontys Dienst Onderwijs en Onderzoek

De permanente bèta (in onderwijs)

De permanente bèta (in onderwijs)

We worden uitgedaagd (of zelfs geconfronteerd) met onderwijs op afstand, wat anders werkt dan in een de bekende praktijk. Veel collega’s worden ineens verwacht digitale helden te zijn, waar dat voorheen wenselijk, maar zeker geen directe eis was aan het werk. Valt het jullie op dat die digitale omgeving continu in beweging is?

Over Dries van den Enden

Docent Fontys - iFontys lid - Oprichter van de minor Data Driven Business Lab - Voorstander van student gecentraliseerd onderwijs (SEAL / HILL)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van enkele succesvolle podcast series van Fontys hogescholen, nl: 'Hybride Leeromgevingen', 'Fontys for Society' en 'QRM4.0'. Deze laatste genoemde serie gaat over mensgerichte proces innovatie en innovatie digitale technologieën op het gebied van industriële automatisering. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series '#WijzijnFontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.