Nieuwe Podcast serie

over

Hybride LeerOmgevingen

Seizoen 1, aflevering 1.

Fontys Consultancy

Hybride Leeromgeving binnen High Tech Plaza
op High Tech Campus in Eindhoven
Klik hier om te luisteren via Transistor.fm
Onderwerp van gesprek is de Hybride leeromgeving die gecreëerd is binnen High Tech Plaza op de High Tech Campus in Eindhoven. De leeromgeving heet: Fontys Consultancy.

Over de sprekers;

Julia Laurensen is studente Fontys Management, Economie en Recht.

Shane Ó Seasnáin is docent bij Fontys hogeschool voor Economie en Communicatie. Shane Ó Seasnáin is niet alleen docent bij Fontys, maar ook programma manager bij de TU Eindhoven.

Gasten

Julia Laurensen

Shane Ó Seasnáin

Gespreksleider

Ronald Scheer

Meer over Fontys Consultancy

Fontys Consultancy

Meer over Fontys Dienst Onderwijs & Onderzoek

Programma Hybride Leer Omgevingen

Andere artikelen van Fontys Dienst Onderwijs en Onderzoek

De permanente bèta (in onderwijs)

De permanente bèta (in onderwijs)

We worden uitgedaagd (of zelfs geconfronteerd) met onderwijs op afstand, wat anders werkt dan in een de bekende praktijk. Veel collega’s worden ineens verwacht digitale helden te zijn, waar dat voorheen wenselijk, maar zeker geen directe eis was aan het werk. Valt het jullie op dat die digitale omgeving continu in beweging is?

Over Dries van den Enden

Docent Fontys ICT - iFontys lid - Oprichter van de minor Data Driven Business Lab - Voorstander van student gecentraliseerd onderwijs (SEAL)

Beoordelen en kwaliteit in toenemende dynamiek

Beoordelen en kwaliteit in toenemende dynamiek

Door mijn rollen binnen iFontys en O&O kom ik op verschillende plekken in de organisatie, waarin instituten bezig zijn met onderwijsvernieuwing. Een onderwerp wat (logischerwijs) altijd aan bod komt is de wijze van toetsing en de borging van de kwaliteit daarvan. Ik merk dat de omgevingen die worden gevormd steeds meer dynamiek met zich meebrengen.  

Over Dries van den Enden

Docent Fontys ICT - iFontys lid - Oprichter van de minor Data Driven Business Lab - Voorstander van student gecentraliseerd onderwijs (SEAL)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.