Aan mijn studenten van Fontys Mechatronica in Eindhoven heb ik gevraagd om foto’s en video’s te verzamelen om hun leerproces ‘In Real Life’ te documenteren, want ik spreek mijn studenten meestal online. verschillende studenten hebben dat heel serieus gedocumenteerd en de eerste resultaten deel ik graag! In de komende periode kan je foto’s en video’s verwachten van individuele studenten op stage en tijdens het afstuderen. Maar ook tijdens groepswerk voor projecten en wedstrijden, zoals Hackathons. En deze eerste aflevering staat een studenten team centraal dat deelneemt aan een internationale wedstrijd, georganiseerd door MIT in de VS.

Internationale wedstrijd ‘Covid-19 Design and Innovation Challenge’

Een groep studenten documenteerde hun leerproces tijdens deelname aan de ‘Covid-19 Innovation and Design’-challenge. Een initiatief van het MakeImpact Consortium aan de MIT universiteit.

Het betreft Mechatronica studenten van Fontys hogeschool voor Engineering, onder de naam: Best Mech Crew, bestaande uit;

  • Kevin van der Vleuten
  • Brian van Ham
  • Sven van Steijn
  • Rens Mollemans

Het resultaat kan je hier zien in 1 minuut en 45 seconden. Enjoy!

Werkt de link hierboven niet? Kopieer dan onderstaande URL in je eigen browser:

https://youtu.be/YOmEZ1YMHMk

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.