Martijn Huijbregts werkt binnen zijn eigen bedrijf: een start-up die het gebruik van wegwerp plastic wil verminderen. De start-up heet iTapToo.
Minor Ondernemerschap van Fontys hogescholen
Interessant daarbij is dat Minor Ondernemerschap van Fontys hogescholen een grote bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van dit bedrijf.
Over investeerders en samenwerkende partijen
Het bedrijf iTapToo is gevestigd in Eindhoven. Dit was echter niet mogelijk zonder investeerders en samenwerkende partijen. Uiteraard zal Martijn precies vertellen wie dat zijn en hoe het gelukt is om deze partijen te interesseren voor zijn start up.Kennis delen tussen HBO instellingen
Leuk detail is dat de benodigde kennis voor iTaptoo is opgehaald bij verschillende HBO kennisinstellingen in Brabant, waaronder
  • HAS hogeschool in Denbosch,
  • Avans hogeschool in Denbosch,
  • Fontys hogescholen in Eindhoven.

Afstuderen in eigen bedrijf
Martijn Huijbregts heeft het voor elkaar gekregen om in Februari 2021 te beginnen met afstuderen binnen zijn eigen bedrijf. Hoe? Dat legt hij graag uit in aflevering 31 de podcast serie ‘Toekomst van onderwijs, oplossingen voor de arbeidsmarkt van morgen (werkt de link niet: kopieer dan: https://share.transistor.fm/s/c4764ee8 )

Over iTapToo.nl
Martijn doet iTaptoo niet alleen, maar samen met:
  • Daan Beuting
  • Esmee Noij
  • Jeroen Kochen
Zie ook Itaptoo voor meer info.

Oplossingen voor de arbeidsmarkt van morgen
Podcast serie Toekomst van Onderwijs
Het gesprek tussen Martijn Huijbregts en Ronald Scheer is opgenomen in het kader van de podcast serie ‘Toekomst van Onderwijs, oplossingen voor de arbeidsmarkt van morgen’. Hierin praat Ronald Scheer met Trainers, Coaches, Docenten, onderwijsmanagers en andere onderwijs professionals die hun visie op ‘het onderwijs van morgen’ willen delen. Ook mensen uit het bedrijfsleven komen uitgebreid aan het woord, zoals werknemers, werkgevers, opleidingsmanagers, maar ook stage- en afstudeerbegeleiders. In alle gevallen staat de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs centraal.

Nieuwsbrief Toekomst van Onderwijs
Bij de podcast serie hoort ook een nieuwsbrief Toekomst van onderwijs. In die nieuwsbrief is alle kennis gebundeld die de gesprekspartners delen met Ronald Scheer. De vele tips en adviezen bieden elke (onderwijs)professional inspiratie om de dagelijkse (onderwijs)praktijk te verbeteren. Je kan je kosteloos abonneren op de nieuwsbrief Toekomst van Onderwijs.

 

Luisteren via Spotify of iTunes
Alle afleveringen van de podcast serie ‘Toekomst van Onderwijs’ vind je o.a. hier op Spotify. Geen Spotify abonnement? Luister dan gratis via Transistor.fm.

 

Tot slot
Vergeet niet om je te abonneren op de nieuwsbrief en de podcast serie, dan mis je niets!

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald Scheer is an educator based at Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven. Ronald is deeply engaged in the field of Engineering and is associated with the Robotics & Mechatronics professorship. In addition to his teaching role, he wears the hat of a skilled video and podcast creator within the professorship. Beyond the classroom, Ronald extends his expertise to assist fellow educators in crafting engaging learning materials for both online and classroom activities. His passion lies in enhancing the educational experience through multimedia content creation and innovative teaching methodologies.