Onlangs sprak ik met Sabine Hamerlinck. Sabine is docente bij Fontys hogeschool voor Pedagogiek. Daarnaast is zij ook DLO coach. DLO is een afkorting voor: Digitale Leerweg Omgeving. Als DLO coach helpt Sabine docenten van Fontys hogescholen om digitale leermiddelen op een didactisch verantwoorde wijze in te zetten. Nieuwsgierig hoe een DLO jouw online onderwijs naar een hoger niveau kan brengen? Beluister hier het gesprek dat we hebben opgenomen in het kader van de podcastserie ‘Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt’:
https://open.spotify.com/episode/1XCVaNUb76zeWM0ZWl5qca

Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt
Wil je op de hoogte blijven van de gesprekken die ik heb met mijn gasten in de podcastserie over de Toekomst van Onderwijs? Abonneer je dan op de bijbehorende nieuwsbrief. Daar is alle kennis gebundeld die mijn gesprekspartners delen met mij. De kennis en ervaringen van collega’s binnen Fontys (en ook de professionals uit het werkveld rondom Fontys) kunnen ook jouw onderwijs naar een hoger niveau brengen.

Aanmelden is bovendien kosteloos. Aanrader dus!
https://www.getrevue.co/profile/ronaldscheer

 

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is parttime werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van podcast series over het snijvlak tussen Onderwijs, Techniek & Innovatie. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.