Onlangs sprak ik met Sabine Hamerlinck. Sabine is docente bij Fontys hogeschool voor Pedagogiek. Daarnaast is zij ook DLO coach. DLO is een afkorting voor: Digitale Leerweg Omgeving. Als DLO coach helpt Sabine docenten van Fontys hogescholen om digitale leermiddelen op een didactisch verantwoorde wijze in te zetten. Nieuwsgierig hoe een DLO jouw online onderwijs naar een hoger niveau kan brengen? Beluister hier het gesprek dat we hebben opgenomen in het kader van de podcastserie ‘Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt’:
https://open.spotify.com/episode/1XCVaNUb76zeWM0ZWl5qca

Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt
Wil je op de hoogte blijven van de gesprekken die ik heb met mijn gasten in de podcastserie over de Toekomst van Onderwijs? Abonneer je dan op de bijbehorende nieuwsbrief. Daar is alle kennis gebundeld die mijn gesprekspartners delen met mij. De kennis en ervaringen van collega’s binnen Fontys (en ook de professionals uit het werkveld rondom Fontys) kunnen ook jouw onderwijs naar een hoger niveau brengen.

Aanmelden is bovendien kosteloos. Aanrader dus!
https://www.getrevue.co/profile/ronaldscheer

 

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald Scheer is an educator based at Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven. Ronald is deeply engaged in the field of Engineering and is associated with the Robotics & Mechatronics professorship. In addition to his teaching role, he wears the hat of a skilled video and podcast creator within the professorship. Beyond the classroom, Ronald extends his expertise to assist fellow educators in crafting engaging learning materials for both online and classroom activities. His passion lies in enhancing the educational experience through multimedia content creation and innovative teaching methodologies.