Onlangs sprak ik met Sabine Hamerlinck. Sabine is docente bij Fontys hogeschool voor Pedagogiek. Daarnaast is zij ook DLO coach. DLO is een afkorting voor: Digitale Leerweg Omgeving. Als DLO coach helpt Sabine docenten van Fontys hogescholen om digitale leermiddelen op een didactisch verantwoorde wijze in te zetten. Nieuwsgierig hoe een DLO jouw online onderwijs naar een hoger niveau kan brengen? Beluister hier het gesprek dat we hebben opgenomen in het kader van de podcastserie ‘Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt’:
https://open.spotify.com/episode/1XCVaNUb76zeWM0ZWl5qca

Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt
Wil je op de hoogte blijven van de gesprekken die ik heb met mijn gasten in de podcastserie over de Toekomst van Onderwijs? Abonneer je dan op de bijbehorende nieuwsbrief. Daar is alle kennis gebundeld die mijn gesprekspartners delen met mij. De kennis en ervaringen van collega’s binnen Fontys (en ook de professionals uit het werkveld rondom Fontys) kunnen ook jouw onderwijs naar een hoger niveau brengen.

Aanmelden is bovendien kosteloos. Aanrader dus!
https://www.getrevue.co/profile/ronaldscheer

 

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.