In deze podcast praten Roel Martens en Raoul Bosboom met showhost Ronald Scheer over de veranderende rol van de docent bij de deeltijd opleiding technische Bedrijfskunde en de inzet van technologie daarbij. Een voorbeeld is het gebruik van 360-graden camera’s en de communicatie onderling verloopt via ProjectCampus. Er zijn allerlei bedrijven betrokken in de Interieurbranche, maar ook bedrijven die actief zijn in de Brainport regio, zoals:

  • Mansveld
  • AAE in Helmond
  • ASML

Over Roel Martens
Roel Martens werkt bij Fontys Educatief Centrum (beroeps)onderwijs & bedrijfsleven (FEC) in Eindhoven. Vanuit FEC is Roel betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde.

Over Raoul Bosboom
Raoul Bosboom werkt bij Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek (BenT) in Eindhoven. Raoul is programma verantwoordelijk voor van de nieuwe deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde. tevens is Raoul docent voor Bedrijfskunde vakken.

Samen vertellen ze over het succes van de nieuwe deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde, mede omdat de theoretische kennis meteen is toe te passen in het bedrijf waar de deeltijdstudenten werkzaam zijn. Wil je weten hoe een studiereis naar Finland heeft bijgedragen aan dit succes? Luister dan direct naar deze interessante podcast!

Spotifyhttps://open.spotify.com/show/0xlEg7OASeViYlqzsWIX9L
Apple podcastshttps://podcasts.apple.com/nl/podcast/wijzijnfontys/id1483567307
RSS-feedhttps://feeds.transistor.fm/wijzijnfontys

Er zijn vele apps beschikbaar om te luisteren, zoals:
iOS podcast apps:

  • Apple Podcasts
  • Overcast

Android podcast:

  • Podcast Addict
  • Podcast Republic

Direct luisteren kan ook via onderstaande link:

https://share.transistor.fm/s/c8874ff9 (Gebruik geen Explorer om te browsen, maar Chrome of FireFox).

Showhost WijzijnFontys
Ronald Scheer is host van de podcast serie WijZijnFontys. Ronald Scheer is part-time docent Mechatronica bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Daarnaast is Ronald regelmatig dagvoorzitter op congressen en conferenties.

Voice-over
De voice-over bij deze podcast is ingesproken door Martin Stroetinga. Martin is docent Werktuigbouwkunde bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald werkt bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica van Fontys Engineering in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcastseries, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'Fontys for Society'. Deze zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. In dat kader geeft hij regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. Alle artikelen worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel.