Op maandag 4 november 2019 heeft weer een bijeenkomst plaatsgevonden van het Kennisnetwerk voor Online Marketing professionals. Dit kennisnetwerk is voor (en door) opleiders & docenten die les geven op het gebied van online Marketing, maar ook voor marketeers uit het bedrijfsleven.

Samenwerking met het bedrijfsleven
De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan razendsnel. Samenwerking met het bedrijfsleven is daardoor essentieel, zodat we studenten opleiden die ook meteen in het werkveld aan de slag kunnen.

Doelen van het kennisnetwerk
Een van de doelen van het kennisnetwerk is om een kijkje in elkaars dagelijkse praktijk te geven. Op die manier kunnen we samen zien welke software, hardware en (onderwijs)materialen er worden gebruikt, zodat we ervaringen en ‘best practices’ kunnen uitwisselen.

Toekomstige ontwikkelingen
Tevens is er gelegenheid om met elkaar te sparren over de toekomstige belangrijke ontwikkelingen in de markt en de (bijbehorende) nieuwe leerdoelen binnen ons vakgebied.

Presentatie
Een presentatie werd gegeven door zelfstandig ondernemer Eveline Druncks die bedrijven o.a. helpt met online marketing.

Organisatie
De organisatie was dit keer in handen van:
• Pauline Schepers, Fontys Commerciële Economie, Eindhoven
• Tim Van Leeuwerden, Fontys International Business, Eindhoven
• Dick van Lisdonk, Fontys Commerciële Economie, Eindhoven

Deelnemers van het KennisNetwerk voor Online Marketing
• Marc Geboers, Fontys Academy for Creative Studies, Tilburg
• Freek Sijn, Fontys Academy for Creative Studies, Tilburg
• Cateleijne Netten, Fontys Economische hogeschool Tilburg
• Jeroen Vinkesteijn, BUAS Breda
• Iwan Haex, Fontys Communicatie Eindhoven
• Tom van buitenen Fontys Centrum voor ondernemerschap, Eindhoven
• Sergio van Lieshout Fontys Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek, Eindhoven
• Ronald Scheer, Fontys Engineering, Eindhoven

Namens alle aanwezigen wil ik de organisatoren nogmaals bedanken voor de gastvrijheid.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.