Op maandag 4 november 2019 heeft weer een bijeenkomst plaatsgevonden van het Kennisnetwerk voor Online Marketing professionals. Dit kennisnetwerk is voor (en door) opleiders & docenten die les geven op het gebied van online Marketing, maar ook voor marketeers uit het bedrijfsleven.

Samenwerking met het bedrijfsleven
De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan razendsnel. Samenwerking met het bedrijfsleven is daardoor essentieel, zodat we studenten opleiden die ook meteen in het werkveld aan de slag kunnen.

Doelen van het kennisnetwerk
Een van de doelen van het kennisnetwerk is om een kijkje in elkaars dagelijkse praktijk te geven. Op die manier kunnen we samen zien welke software, hardware en (onderwijs)materialen er worden gebruikt, zodat we ervaringen en ‘best practices’ kunnen uitwisselen.

Toekomstige ontwikkelingen
Tevens is er gelegenheid om met elkaar te sparren over de toekomstige belangrijke ontwikkelingen in de markt en de (bijbehorende) nieuwe leerdoelen binnen ons vakgebied.

Presentatie
Een presentatie werd gegeven door zelfstandig ondernemer Eveline Druncks die bedrijven o.a. helpt met online marketing.

Organisatie
De organisatie was dit keer in handen van:
• Pauline Schepers, Fontys Commerciële Economie, Eindhoven
• Tim Van Leeuwerden, Fontys International Business, Eindhoven
• Dick van Lisdonk, Fontys Commerciële Economie, Eindhoven

Deelnemers van het KennisNetwerk voor Online Marketing
• Marc Geboers, Fontys Academy for Creative Studies, Tilburg
• Freek Sijn, Fontys Academy for Creative Studies, Tilburg
• Cateleijne Netten, Fontys Economische hogeschool Tilburg
• Jeroen Vinkesteijn, BUAS Breda
• Iwan Haex, Fontys Communicatie Eindhoven
• Tom van buitenen Fontys Centrum voor ondernemerschap, Eindhoven
• Sergio van Lieshout Fontys Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek, Eindhoven
• Ronald Scheer, Fontys Engineering, Eindhoven

Namens alle aanwezigen wil ik de organisatoren nogmaals bedanken voor de gastvrijheid.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Elke maandag ochtend staat op Spotify en iTunes een nieuwe aflevering van de podcast serie 'WijzijnFontys' voor je klaar. Hierin kan je luisteren naar het gesprek met een of twee Fontys collega's. Showhost is Ronald Scheer. Ronald werkt bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica van Fontys Engineering in Eindhoven. Hij is coach van twee internationaal succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van werk'. In dat kader geeft regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. Deze wekelijkse podcastserie wordt door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel.