Inge Hoeks en Jennifer van Deursen werken allebei bij Fontys hogescholen in Eindhoven. In deze podcast staat Inge Hoeks centraal. Sinds 1 september 2019 is Inge Hoeks docente online marketing en communicatie. Hiervoor werkte zij bij de Greenhouse group in Eindhoven. In deze aflevering is Jennifer van Deursen mijn co-host. Jennifer is coordinator bij Fontys Commerciele Economie Leisure management in Eindhoven.

Inge Hoeks heeft veel ervaring als project manager, maar ze weet ook echt wel uit ervaring boeiend te vertellen over SEO, SEA, Adwords en websites maken met WordPress. En juist die praktijk ervaring maakt dat haar studenten erg tevreden zijn met Inge als docente.

Meer weten? Luister dan naar de podcast waarin Inge Hoeks centraal staat. Met veel dank aan mijn co-host: Jennifer van Deursen.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is parttime werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van podcast series over het snijvlak tussen Onderwijs, Techniek & Innovatie. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.

‚Äč