Inge Hoeks en Jennifer van Deursen werken allebei bij Fontys hogescholen in Eindhoven. In deze podcast staat Inge Hoeks centraal. Sinds 1 september 2019 is Inge Hoeks docente online marketing en communicatie. Hiervoor werkte zij bij de Greenhouse group in Eindhoven. In deze aflevering is Jennifer van Deursen mijn co-host. Jennifer is coordinator bij Fontys Commerciele Economie Leisure management in Eindhoven.

Inge Hoeks heeft veel ervaring als project manager, maar ze weet ook echt wel uit ervaring boeiend te vertellen over SEO, SEA, Adwords en websites maken met WordPress. En juist die praktijk ervaring maakt dat haar studenten erg tevreden zijn met Inge als docente.

Meer weten? Luister dan naar de podcast waarin Inge Hoeks centraal staat. Met veel dank aan mijn co-host: Jennifer van Deursen.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald werkt bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica van Fontys Engineering in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcastseries, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'Fontys for Society'. Deze zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. In dat kader geeft hij regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. Alle artikelen worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel.

‚Äč