In de zesde aflevering van de podcast serie ‘Wij-zijn-Fontys’ over de onderwijspraktijk binnen Fontys hogescholen, kan je luisteren naar Ellen Moerman. Zij is docente bij Fontys hogeschool voor Toegepaste NatuurWetenschappen (TNW) in Eindhoven. De passies van Ellen op het gebied van natuurkunde zijn Licht en Geluid en dan met name ‘Creative Physics’ en ‘Acoustics’. Daarnaast vertelt Ellen over de wijze haar studenten een bijdrage leveren aan ‘Glow Eindhoven’ en het symposium ‘Engineering in Practice’ dat twee keer jaar door Fontys hogescholen wordt georganiseerd.

Ellen Moerman schildert
In haar vrije tijd schildert ze graag en ze werkt momenteel aan nieuwe schilderijen voor haar volgende expositie.

Carnaval in Denbosch/Oeteldonk
Ook speelt carnaval een belangrijke rol in haar leven, met elk jaar een uniek drankje. Wil je weten welke dat is? Luister dan beslist naar deze podcast!

Podcast Ellen Moerman
En wil je meer weten over onze collega Ellen Moerman? Je kan hier direct luisteren naar het gesprek van Ronald Scheer met Ellen Moerman.

Spotify en iTunes
Je kan je abonneren op de podcast serie ‘Wijzijnfontys’ op Spotify of iTunes, zodat je automatisch ziet wanneer je je naar een nieuwe aflevering kan luisteren. Ook de gratis app ‘Podcast Addict’ is daarvoor zeer geschikt.

Om je te abonneren, gebruik je in jouw app volgende rss-feed: https://feeds.transistor.fm/wijzijnfontys

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald werkt bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica van Fontys Engineering in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcastseries, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'Fontys for Society'. Deze zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. In dat kader geeft hij regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. Alle artikelen worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel.