Nieuwe aflevering!

Podcast serie Toekomst van Onderwijs

Leren en ontwikkelen zijn essentieel voor de toekomst. Zowel op regionaal, provinciaal, nationaal en zelfs Europees niveau zijn er volop subsidiemogelijkheden die leven lang ontwikkelen stimuleren.
Veel scholen zien het als hun opdracht om het onderwijsaanbod af te stemmen op de ontwikkelingen in het werkveld. Helaas zien veel scholen door alle subsidiemogelijkheden door de bomen het bos niet meer. In deze podcast vertellen consultants Sabine ter Haar en Demi Schrijver van Vindsubsidies over de subsidiemogelijkheden die kansen bieden voor het onderwijs.

Mijn gesprekspartners Sabine ter Haar en Demi Schrijver

Je kan nu luisteren naar Sabine ter Haar en Demi Schrijver van het bedrijf Vindsubsidies. Dit bedrijf helpt scholen, bedrijven en overheidsorganisaties bij het verkrijgen van subsidies. Sabine en Demi leggen op heldere wijze welke subsidieregelingen er voor leven lang ontwikkelen zoal bestaan, zoals onder andere RIF, SLIM en MKB idee.

Gazelle Awards

Het bedrijf Vindsubsidies is erg succesvol en groeit jaarlijks erg hard, wat blijkt uit het winnen van Gazelle Awards voor snel groeiende bedrijven.

 

Ook jouw opleidingstraject

Sabine en Demi leggen op heldere wijze welke subsidieregelingen er voor leven lang ontwikkelen zoal bestaan, zoals onder andere RIF, SLIM en MKB idee.

Over Vindsubsidies

Vindsubsidies ondersteunt
al decennia lang
onderwijsinstellingen bij hun subsidieverwervingsproces.
Wilt u contact opnemen met
Vindsubsidies? Bijvoorbeeld met
Demi of met Sabine. Dat kan!
Voor de volledigheid heb ik
van Demi en Sabine een foto
met daarbij contact gegevens
toegevoegd. Handig!
Demi Schrijver

Demi Schrijver

Gast spreker

Sabine ter Haar

Sabine ter Haar

Gast spreker

Meer over Vindsubsidies

naar de website!

Podcast over Vindsubsidies

Demi Schrijver

en Sabine ter Haar

Alle afleveringen podcast serie

Toekomst van Onderwijs

Speciale dank aan

Leon Rohaan

Directeur Vindsubsidies

Voordat je gaat luisteren wil ik nog één iemand speciaal bedanken en dat is de directeur van Vindsubsidies, Leon Rohaan, voor het mede mogelijk maken van deze podcast. We hebben met de wijze waarop deze podcast tot stand is gekomen namelijk niet alleen de grenzen verkend, maar ook duidelijk verlegd!

Meer details hoor je in de podcast.

 

Veel luister plezier!
Ronald Scheer,
Showhost podcast serie ‘Toekomst van Onderwijs: oplossingen voor de arbeidsmarkt van morgen’.
FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.