Nieuwe aflevering!

Podcast serie Toekomst van Onderwijs

Leren en ontwikkelen zijn essentieel voor de toekomst. Zowel op regionaal, provinciaal, nationaal en zelfs Europees niveau zijn er volop subsidiemogelijkheden die leven lang ontwikkelen stimuleren.
Veel scholen zien het als hun opdracht om het onderwijsaanbod af te stemmen op de ontwikkelingen in het werkveld. Helaas zien veel scholen door alle subsidiemogelijkheden door de bomen het bos niet meer. In deze podcast vertellen consultants Sabine ter Haar en Demi Schrijver van Vindsubsidies over de subsidiemogelijkheden die kansen bieden voor het onderwijs.

Mijn gesprekspartners Sabine ter Haar en Demi Schrijver

Je kan nu luisteren naar Sabine ter Haar en Demi Schrijver van het bedrijf Vindsubsidies. Dit bedrijf helpt scholen, bedrijven en overheidsorganisaties bij het verkrijgen van subsidies. Sabine en Demi leggen op heldere wijze welke subsidieregelingen er voor leven lang ontwikkelen zoal bestaan, zoals onder andere RIF, SLIM en MKB idee.

Gazelle Awards

Het bedrijf Vindsubsidies is erg succesvol en groeit jaarlijks erg hard, wat blijkt uit het winnen van Gazelle Awards voor snel groeiende bedrijven.

 

Ook jouw opleidingstraject

Sabine en Demi leggen op heldere wijze welke subsidieregelingen er voor leven lang ontwikkelen zoal bestaan, zoals onder andere RIF, SLIM en MKB idee.

Over Vindsubsidies

Vindsubsidies ondersteunt
al decennia lang
onderwijsinstellingen bij hun subsidieverwervingsproces.
Wilt u contact opnemen met
Vindsubsidies? Bijvoorbeeld met
Demi of met Sabine. Dat kan!
Voor de volledigheid heb ik
van Demi en Sabine een foto
met daarbij contact gegevens
toegevoegd. Handig!
Demi Schrijver

Demi Schrijver

Gast spreker

Sabine ter Haar

Sabine ter Haar

Gast spreker

Meer over Vindsubsidies

naar de website!

Podcast over Vindsubsidies

Demi Schrijver

en Sabine ter Haar

Alle afleveringen podcast serie

Toekomst van Onderwijs

Speciale dank aan

Leon Rohaan

Directeur Vindsubsidies

Voordat je gaat luisteren wil ik nog één iemand speciaal bedanken en dat is de directeur van Vindsubsidies, Leon Rohaan, voor het mede mogelijk maken van deze podcast. We hebben met de wijze waarop deze podcast tot stand is gekomen namelijk niet alleen de grenzen verkend, maar ook duidelijk verlegd!

Meer details hoor je in de podcast.

 

Veel luister plezier!
Ronald Scheer,
Showhost podcast serie ‘Toekomst van Onderwijs: oplossingen voor de arbeidsmarkt van morgen’.
FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is parttime werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van podcast series over het snijvlak tussen Onderwijs, Techniek & Innovatie. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.