In de 7e aflevering van de podcast serie ‘Toekomst van Onderwijs’ is Victor van der Linden in gesprek met Ronald Scheer. In deze podcast delen we kennis over oplossingen voor de arbeidsmarkt van morgen. In dit gesprek staat de samenwerking met het bedrijfsleven centraal.

Victor van der Linden
Victor van der Linden is manager van het Centrum voor Ondernemerschap (CvO) van Fontys hogescholen. Het CvO is actief in alle steden waar Fontys vestigingen heeft, van Tilburg tot en met Venlo.

Fontys Centrum voor Ondernemerschap
Het CvO ondersteunt en stimuleert (potentiele) studentondernemers waar nodig op het gebied van ondernemerschap. Het Fontys CvO biedt een omgeving waar studenten worden begeleid en gecoached bij het opstarten van een eigen onderneming. Door de rijke kennis en expertise op het gebied van ondernemerschap, vormt het CvO een toegespitste omgeving voor het ontdekken, voorbereiden, begeleiden en lanceren van een ondernemersloopbaan voor al haar studentondernemers. Fontys CvO is voor alle Fontys studenten beschikbaar. Het CvO biedt verschillende faciliteiten en regelingen aan om de student zo goed mogelijk te voorzien in zijn behoeftes op het gebied van ondernemerschap:

  • Fontys Studentondernemersregeling
  • Minor Ondernemerschap
  • Startup Booster
  • Flexplekken voor studentondernemers
  • Coachingstraject
  • Evenementen op het gebied van ondernemerschap
  • Stimulerings-, subsidie- en financieringsregelingen.

Direct luisteren?
https://share.transistor.fm/s/283e1573  (gebruik geen MS Explorer of MS Edge, maar Firefox, Google Chrome of Safari).

Spotify
Wie een abonnement heeft op Spotify kan luisteren via https://open.spotify.com/show/3I4XDFBMpffeEgplt0p8lg

RSS feed
Of gebruik je favoriete app om je te abonneren op de podcast serie over de ‘Toekomst van Onderwijs’. Gebruik dan deze RSS feed: https://feeds.transistor.fm/de-toekomst-van-opleiden

Podcast Toekomst van Onderwijs
De podcast serie ‘Toekomst van Onderwijs’ is een initiatief van Ronald Scheer.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.