Jij bent uniek en waardevol

Door jouw nieuwsgierigheid en interactie met jouw omgeving heb jij een unieke set aan ervaringen, informatie, kennis, vaardigheden en houdingen ontwikkeld die voor anderen waardevol kunnen zijn.

Toch weten we niet altijd van elkaar op welke wijze we graag van betekenis willen en kunnen zijn voor anderen. Op LinkedIn benoem je waarschijnlijk jouw ervaring, expertise en eventueel aanbod aan diensten. Maar weten de mensen in jouw directe omgeving: collega’s, vrienden, familie, geliefden, vrienden en bekenden ook op welke wijze jij voor hen graag van betekenis kan en wil zijn?

Op welke wijze heb jij graag dat anderen jouw nieuwsgierigheid en wijsheid benutten?

Ik hoor het graag van je in de comments of via de mail: danae.bodewes@fontys.nl

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Danae Bodewes

Onderzoeker bij Lectoraat Business Entrepreneurship Thema's: ondernemerschapsonderwijs, nieuwsgierigheid, informeel en non-formeel leren. Hoe ziet een leven lang nieuwsgierig eruit? In een reeks portretten genaamd Nieuwsgierige Types geef ik de komende maanden een gezicht aan nieuwsgierigheid, ondernemendheid, informeel en non-formeel leren. Ter voorbereiding van mijn nog te publiceren boek over nieuwsgierigheid interview ik personen van verschillende achtergronden en leeftijden over hun nieuwsgierigheid, fascinaties en hoe deze bijdragen aan hun ondernemendheid.

‚Äč