Op 5 februari 2020 demonstreren studenten van Fontys Engineering en Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen van Semester 7 hun projectresultaten tijdens het symposium ‘Engineering & Technology in Practice’. Dit symposium is HET evenement waarop studenten laten zien waaraan zij de afgelopen maanden hebben gewerkt. In deze aflevering is studente Annabel van Houwelingen aan het woord.

Over Annabel van Houwelingen 
Annabel studeert aan de Engelstalige Mechatronics opleiding bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Daarnaast is ze vaardig op het gebeid van Marketing en Communicatie.

Over het studentteam
Het team bestaat uit studenten van Mechatronics, Electrical Engineering en Mechanical Engineering.

Opdrachtgever
Annelies Moors van Fontys Communicatie binnen Engineering is de opdrachtgever.

Podcast Symposium Engineering & Technology in Practice
De studenten hebben een podcast opgenomen over hun project Smart Sound System:
https://share.transistor.fm/s/c211f163 (let op: gebruik Chrome of Firefox, maar geen Explorer om de link te openen).

Noteer 5 februari 2020 alvast in uw agenda 
Nieuwsgierig geworden? Op het Symposium Engineering & Technology in practice gaan deze studenten de Smart Sound System in de praktijk presenteren.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is parttime werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van podcast series over het snijvlak tussen Onderwijs, Techniek & Innovatie. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.