Afgelopen weekend heeft Team Rembrandts meerdere prijzen en Awards gewonnen. Zo heb je in een eerder artikel kunnen lezen over de eerste prijs voor team Rembrandts tijdens de FIRST robotics competition ‘Ventura Regional’ in California, USA.

Impact Award
Daarnaast heeft het team nog een prijs gewonnen, nl. de Impact Award. Deze Impact Award is een prijs bedoeld voor teams die over de jaren heen er alles aan doen om een ‘impact’ te hebben op hun community, zowel binnen als buiten FIRST. Teams die fungeren als een ware ambassadeur voor FIRST en die een inspiratiebron zijn voor alle andere teams. Teams die een plan hebben voor de toekomst en die een verschil zullen maken in de wereld van de techniek!

Link naar winnende video
Samen hebben we niet alleen de jury en de regionals organisatie, maar ook alle teams bij de Regionals weten te inspireren met ons verhaal en onze spirit. Dit heeft ertoe geleid dat we deze Award hebben gewonnen. Hierbij een link naar de video waarmee hebben gewonnen:

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Team Rembrandts

Rembrandts STEAM Foundation is a Dutch Non-Profit organization that started as the First native Dutch robotics team, also known as Team Rembrandts. Team Rembrandts, team 4481, is a robotics team located in Eindhoven with students from Fontys University of Applied Science, Zwijsen College and Heerbeeck College. HBO, WO, MBO and High school combined all together.