Het afgelopen weekend heeft Team Rembrandts keihard gestreden in California. De mooiste en meest succesvolle Regional Competitie in 10 jaar Team Rembrandts geschiedenis.

Robot
We hebben alle matches deze regional gewonnen met zo goed als de maximale ranking punten. Hierdoor hebben we onze hoogste average ranking ooit gehaald. Daarnaast zijn we uiteindelijk als tweede gerankt van de competitie en door de nummer 1 gekozen voor hun alliantie. Samen met deze alliantie zijn we door alle matches richting de finale gegaan. Met een erg mooie regional winst tot gevolg! De winnaar van het toernooi mag deelnemen aan het WK in Houston en dus hebben wij ons geplaatst voor het WK. Hoera!

Awards
Impact Award
Niet alleen op robot vlak zijn we in de prijzen gevallen, maar ook op team-awards perspectief hebben we het fantastisch gedaan. We hebben de meest prestigieuze prijs binnen FIRST hebben de gewonnen; de Impact Award! De winnaar van de impact Award mag deelnemen aan het WK in Houston. Op deze manier hebben we ons eigenlijk voor de 2e keer weten te plaatsen voor het WK in april 2023 in Houston. Leer hier meer over Team Rembrandts wint Impact Award.

Dean’s List Finalist award
Als laatste heeft een van onze teamleden, Merle Leurs, zelfs de Dean’s List Finalist award gekregen. Dit is een award voor een individuele student die een verschil weet te maken binnen zijn/haar team en binnen FIRST. Het winnen van deze award bewijst maar weer wat voor een passievolle mensen we hebben binnen het team en hoeveel talent er in ons team te vinden is.

Vervolg in Houston
Sinds begin januari zijn we al bezig met de robot en met de awards daar omheen. Om dus nu met zoveel prijzen naar huis te mogen komen is natuurlijk geweldig, maar dit hadden we niet alleen gekund. Zonder jullie support was het ons nooit gelukt om zover te komen, niet dit jaar en ook niet alle voorgaande jaren. Namens alle leden, namens het team en namens FIRST zijn we super dankbaar voor alles wat jullie voor ons doen en we hopen dit nog flink wat jaren voort te mogen zetten.

Aangezien we deze weken zowel de regional zelf als ook de Impact Award gewonnen hebben, hebben we letterlijk twee keer een ticket naar het wereldkampioenschap verdiend! De komende weken zullen we er daarom ook weer alles aan doen om ons daarop voor te bereiden en ervoor te zorgen dat we ook daar op hoog niveau mee kunnen spelen!

Hierbij een link naar een van onze finale wedstrijden:

 

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Team Rembrandts

Rembrandts STEAM Foundation is a Dutch Non-Profit organization that started as the First native Dutch robotics team, also known as Team Rembrandts. Team Rembrandts, team 4481, is a robotics team located in Eindhoven with students from Fontys University of Applied Science, Zwijsen College and Heerbeeck College. HBO, WO, MBO and High school combined all together.