In elke aflevering vraag ik mijn gast om een collega aan te wijzen die hij of zij graag wil horen in deze podcast serie. In deze derde aflevering praat ik met Sjoerd Sneijer, docent Communicatie in Eindhoven, omdat Paul Strack van Schijndel in aflevering twee aan mij heeft gevraagd om een docent Communicatie uit Eindhoven uit te nodigen. Sjoerd Sneijer is docent Communicatie in Eindhoven en dus heb ik hem uitgenodigd. Wil je direct luisteren naar ons gesprek? Dat kan hier. Sjoerd legt een aantal zaken heel helder en duidelijk uit. Bijvoorbeeld:

Communicatie Eindhoven
De studenten in Eindhoven krijgen een brede basis van Marketing en Communicatie.

Online Marketing
Een van de aandachtgebieden is Online Marketing, waarbij studenten bijvoorbeeld leren hoe online adverteren werkt met behulp van Google Adwords, Google Analytics en Google Adsense.

Projectmatig werken
De Communicatie studenten in Eindhoven werken in het vierdejaar aan praktijkopdrachten. Daarin leren ze samen te werken met andere studenten die ze soms nog niet zo goed kennen. De opdrachtgever speelt uiteraard een belangrijke rol speelt.

Communicatie adviesbureau Grof geschut
Via communicatie adviesbureau Grof Geschut leren studenten de markt kennen, maar zo houdt Sjoerd ook een vinger aan de pols bij het bedrijfsleven. Hoe hij dat doet? Luister naar de podcast en je weet alles!

Wist je dat…

  • Sjoerd in het buitenland werkte, voordat hij bij Fontys kwam werken?
  • zijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven een doorslaggevende factor was bij de aanstelling van Sjoerd bij Fontys?
  • dat hij eerst parttime werkte bij Fontys, maar nu fulltime?

Wil je meer weten over Sjoerd? Bijvoorbeeld in welk land hij heeft gewerkt, behalve in Nederland? Luister dan hier naar de podcast. Veel luister plezier!

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.

‚Äč