Binnen Fontys hogescholen hebben we verschillende Expertise centra. Denk bijvoorbeeld het ‘Automotive Centre of Expertise’ of aan ‘De Onderwijsingenieurs’: een Centre of Expertise (CoE) dat streeft naar duurzame innovatie van het onderwijs.  Ook is er het Centre of Expertise voor High Tech Systems & Materials (CoE HTSM).

Centre of Expertise High Tech Systems and Materials
Een missie van CoE HTSM is het bekend maken wat Fontys hogescholen kan betekenen voor het bedrijfsleven in het algemeen en hightech bedrijven in het bijzonder. Als hightechbedrijf wil je immers naast bijblijven & innoveren OOK vooroplopen en voorop blijven lopen. Bij kennisvragen en uitdagingen op het gebied van hightech onderwerpen is echter vaak onderzoek nodig. EN ook een een partner om samen praktijkgericht onderzoek te kunnen doen.

Mark Herman en Christel Ruijs van CoEHTSM
Binnen het Centre of Expertise High Tech Systems and Materials (HTSM) werken experts met multidisciplinaire teams samen met bedrijven aan praktijkgericht onderzoek.  Mark Herman en Christel Ruijs van CoE HTSM zijn bij mij te gast, in het atrium van ons nieuwe gebouw ‘De Rondom’ op de campus van Technische Universiteit Eindhoven.

Podcast luisteren
Luister hier naar ons gesprek tussen Christel, Mark en Ronald over Fontys hogescholen in het algemeen en Fontys CoE HTSM in het bijzonder.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

De podcast serie 'WijzijnFontys' wordt door Ronald gemaakt op persoonlijke titel. Het streven hierbij is om 1 keer week een gesprek met (een) Fontys collega('s) te publiceren. Ronald is docent Mechatronica bij Fontys Engineering in Eindhoven. Daar is hij coach van de internationaal succesvolle studententeams 'Team Rembrandts' en 'Robohub Eindhoven'. Ronald publiceert naast zijn werk bij Fontys over 'De Toekomst van werk'. In dat kader geeft regelmatig lezingen en hij is veel gevraagd dagvoorzitter op beurzen & conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd bij de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente.