Paul Strack van Schijndel is docent Sportcommunicatie bij Fontys Economische Hogeschool in Tilburg. Hij werkt bij Speco SportCommunicatie. Direct deze podcast met Paul luisteren? Dat kan hier. Of lees eerst wat je kan verwachten in deze podcast:

Samenwerking met sportclubs en sportverenigingen
Samen met zijn studenten werkt Paul aan opdrachten voor bedrijven die iets hebben met sport, zoals:

  • Ajax,
  • PSV,
  • Sparta,
  • Fc Twente,
  • KNZB,
  • de Nederlandse Hockeybond,
  • de KNVB,
  • en ook met lokale amateur verenigingen.

Auteur van zijn eigen boek
Daarnaast heeft Paul op persoonlijke titel een boek geschreven onder de titel ‘Mijn NSB opa’. Daarover geeft hij ook lezingen. Bij de totstandkoming van het boek heeft Fontys een belangrijke rol gespeeld.  Aan een tweede boek wordt gewerkt. Dit keer een boek met een heel ander onderwerp. Indien je benieuwd bent naar het onderwerp, luister dan beslist naar deze podcast!

Woonwerk verkeer op de fiets
Paul en ik hebben een gemeenschappelijke hobby: fietsen. Paul legt uit waarom hij meerdere keren per week de woonwerk-afstand Eindhoven-Tilburg (34km enkele reis) aflegt op zijn fiets.

Fontys als goede werkgever
Paul is een optimistisch mens en hij kan duidelijk uitleggen waarom we het met z’n allen bij Fontys erg goed hebben. Zowel qua werkdruk en stress, maar ook in combinatie met vakanties en beloning.

Podcast WijzijnFontys
Dit is DE show waarin je in elke aflevering 1 of 2 van je 4.500 Fontys collega’s kan leren kennen. In elke aflevering staan namelijk 1 of 2 collega’s centraal. In een gesprek van ongeveer 20 minuten probeer ik een goed beeld te krijgen van het werk dat deze collega’s doen, maar ik probeer ook een beeld te krijgen van het leven van deze collega’s in zijn of haar vrije tijd. De meeste collega’s die ik ken zijn nl. niet alleen kei in hun vakgebied, vaak hebben ze daarnaast interessante hobbies. De podcast met Paul beluister je hier. De showhost is Ronald Scheer.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald werkt bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica van Fontys Engineering in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcastseries, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'Fontys for Society'. Deze zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. In dat kader geeft hij regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. Alle artikelen worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel.