Voor wie geïnteresseerd is in trends en ontwikkelingen rondom de Toekomst van Onderwijs is er goed nieuws! Vanaf vandaag kan ook jij je abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief over de ‘Toekomst van Onderwijs’. Dit is een aanvulling op de succesvolle podcast serie over de ‘Toekomst van Onderwijs’. Veel luisteraars hebben gevraagd naar meer informatie over dit onderwerp. Bovendien werd gevraagd naar de wijze waarop de onderwerpen worden geselecteerd. Deze Engelstalige nieuwsbrief geeft deze achtergrond informatie uit binnen- en buitenland. Dit is uiteraard inclusief alle bronnen voor concrete tips en adviezen ter verbetering van herscholing en bijscholing voor mensen die al een baan hebben, maar ook voor mensen die zich aan het voorbereiden zijn op een eerste baan op de arbeidsmarkt.

Personeel van de toekomst
De nieuwsbrief ‘Toekomst van Onderwijs’ biedt nuttige inhoud voor docenten en schoolmanagers die samenwerken met bedrijven om het personeelsbestand van de toekomst op te bouwen. Dat maakt deze inhoud ook erg nuttig voor bedrijven waar medewerkers van Personeelszaken werken aan ‘Workforce Development’ en ‘Employee Training & Education’.

Tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kan
Elke week worden ‘Best Practices & Tips’ en ‘Behind the Scenes Interviews’ verzameld om trends op het gebied van personeelsontwikkeling, inclusief herscholing en bijscholing, te ontdekken.

Future of Education-onderwerpen
Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, bijvoorbeeld:

  • Tools voor Online Leren & Training op Afstand,
  • Tips voor omscholing en bijscholing voor werkenden,
  • Hoe Learning analyse helpt om training prestaties te verbeteren,
  • Waarom VR & AR in training ondersteunt in de echte wereld,
  • Hoe STEAM-onderwijs helpt bij samenwerking tussen bedrijfsleven en scholen,
  • Op welke wijze brengt Hybride Leren kennis van bedrijven in de klas
  • nog veel meer!

Podcast Future of Education
Uiteraard wordt ook de link naar wekelijkse aflevering van de podcast serie over de Toekomst van Onderwijs in de nieuwsbrief opgenomen. Je vindt deze podcast serie op Spotify, iTunes en in jouw favoriete podcast app!

Meld je snel aan 
Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ben jij als eerste op de hoogte van trends en tips over de Toekomst van Onderwijs! Aanmelden (en meteen de allereerste nieuwsbrief lezen) kan hier:
https://www.getrevue.co/profile/futureofeducation/issues/future-of-education-1-online-team-management-virtual-conferences-tools-for-online-learning-and-an-interview-with-lecturers-joris-van-dooren-and-coen-luijten-227762

Veel plezier! Indien jij je aanmeldt mis jij niets en krijg jij volgende week een nieuwsbrief vol nuttige tips en adviezen in je mailbox. Super handig.
Veel plezier en graag tot volgende week!

Ronald Scheer,
Redacteur ‘Toekomst van Onderwijs’ nieuwbrieven

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is parttime werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van podcast series over het snijvlak tussen Onderwijs, Techniek & Innovatie. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.