Bij ASQ Fontys maken bedrijfsleven en instellingen kennis met Fontys hogescholen als kennispartner op het gebied van hightech. Bezoekers bespreken innovatievraagstukken uit de praktijk met deskundigen van Fontys hogescholen en de vele (technisch georiënteerde) onderzoeksgebieden.

Fontys, bedrijfsleven en onderzoek

Samenwerking met bedrijfsleven, organisaties en publieksgroepen is belangrijk voor Fontys. Onderwijs en onderzoek moeten aansluiten bij de vraag en behoefte van student, werkveld en samenleving. Fontys wil de vragen van de toekomst mede formuleren, agenderen, onderzoeken en helpen oplossen.

Over ASQ Fontys

ASQ Fontys (ASQ staat voor: All Sorts of Questions) vindt online plaats op woensdag 23 juni 2021. De organisatie is in handen van het Fontys Centre of Expertise High Tech Systems and Materials.

Hightech is een breed speelveld

Daarom hebben we ASQ Fontys thematisch ingedeeld:

  • Hightech & Business
  • Hightech & Circularity
  • Hightech & Environment
  • Hightech & Health
  • Hightech & Mobility
  • Hightech & Smart Manufacturing

Programma

Ochtend: inspiratie / presentaties (9.00 tot 12.00 uur)

Bepaal je eigen route langs ± 30 inspirerende kennissessies: korte presentaties van Fontys experts, afkomstig uit tal van (technische) disciplines.

Middag: dialoog / rondetafelgesprekken (13.00 tot 17.00 uur)

Leg je innovatie vraagstukken op tafel of bespreek deelname aan (innovatief en technisch gerelateerd) onderzoek.

Doorlopend

Spring in de virtuele netwerk carrousel (korte een-op-een-ontmoetingen) of bezoek het lectoratenplein, waar ± 20 lectoraten, onderzoeksgroepen en fieldlabs van Fontys hogescholen zich presenteren.

Meer info via:
https://fontys.nl/Onderzoek/High-Tech-Systems-and-Materials-1/ASQ-Fontys-2021-het-event-voor-hightech-ondernemers.htm

Direct aanmelden? Dat kan hier:

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.