Arnold Versteeg schrijft over zichzelf op LinkedIN: ‘Trotse en gelukkige eigenaar van VPT Versteeg in Heusden’. VPT Versteeg is leverancier van gevelbekleding in metaal, cortenstaal en aluminium, geperforeerd of met reliëf led en solar.

Aanleiding podcast
Ik heb een podcast aflevering opgenomen met Arnold in het kader van de Fontys podcast serie over hybride leeromgevingen, omdat hij:

  • graag samenwerkt met Fontys hogeschool om stagiaires en afstudeerders te begeleiden.
  • Lid is van de Raad van Advies bij Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek in Eindhoven.
  • Ambassadeur is van Fontys Centrum voor Ondernemerschap.

Redenen genoeg om met Arnold in gesprek te gaan!

Direct luisteren
Luister je mee?

Gevel bekleding; een blik in de toekomst
VPT Versteeg maakt gevelbekleding. Op basis van het gesprek met Arnold heb ik mij laten inspireren om zelf een paar ontwerpen te maken voor nieuw te ontwerpen gebouwen. De gebouwen op de afbeeldingen bestaan nog niet echt.

Copyright afbeeldingen
De getoonde afbeelding van zijn gemaakt door Ronald Scheer.

Copyright Ronald Scheer

Copyright Ronald Scheer

Gebouw met gevelbekleding. Copyright Ronald Scheer.

Gebouw met gevelbekleding. Copyright Ronald Scheer.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is parttime werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van podcast series over het snijvlak tussen Onderwijs, Techniek & Innovatie. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.