Anne Ketelaars werkt als roosteraar bij Fontys hogeschool Engineering in Eindhoven. In haar vrije tijd heeft ze haar eerste boek ‘Zie je graag’ geschreven. Haar boek is uitgegeven door Boekscout. Het boek is een aanrader! Anne vertelt in deze podcast eerst over haar werk bij Fontys hogeschool Engineering. Vervolgens staan we uiteraard uitgebreid stil bij de totstandkoming van haar allereerste boek.

Hieronder vind je 3 belangrijke verwijzingen, nl:

Alle afleveringen luisteren van de podcastserie ‘Wij Zijn Fontys’? Dat kan via:
Spotifyhttps://open.spotify.com/show/0xlEg7OASeViYlqzsWIX9L
Apple podcastshttps://podcasts.apple.com/nl/podcast/wijzijnfontys/id1483567307
Of gebruik deze RSS-feed voor je eigen favoriete app: https://feeds.transistor.fm/wijzijnfontys

Verhalen van docenten en studenten van Fontys hogescholen centraal
Wil jij ook jouw verhaal delen in de podcastserie ‘Wij Zijn Fontys’? Dat kan! Stuur een korte omschrijving per email naar r.scheer @ fontys.nl en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op met jou! Het gesprek wordt ‘Corona proof’ volledig online opgenomen, dus je hoeft er de deur niet voor uit 😉

Tot slot
Werkt de link naar de podcast met Anne niet? Kopieer dan onderstaande URL en plak deze in je browser (bijvoorkeur Google Chrome of Firefox gebruiken):
https://share.transistor.fm/s/6d6bd6b9

 

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Alle artikelen op Fontysblogt.nl worden door Ronald gemaakt en gepubliceerd op persoonlijke titel. Ook de podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden gepubliceerd op persoonlijke titel. Ronald werkt binnen Fontys Engineering bij het Lectoraat voor Robotica & Mechatronica in Eindhoven. Hij is coach van twee succesvolle studententeams op het gebied van robotica, nl: 'Team Rembrandts 4481' en 'Robohub Eindhoven'. Team Rembrandts werd in 2019 wereldkampioen in de First Robotics Competitie. Daarnaast is Ronald showhost van enkele succesvolle podcast series, zoals: 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Alle afleveringen zijn te vinden op Spotify en iTunes. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald over 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit onderwerp maakt Ronald een podcast serie en een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij regelmatig online lezingen en treedt hij op als online dagvoorzitter op online beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente.