Anne Ketelaars werkt als roosteraar bij Fontys hogeschool Engineering in Eindhoven. In haar vrije tijd heeft ze haar eerste boek ‘Zie je graag’ geschreven. Haar boek is uitgegeven door Boekscout. Het boek is een aanrader! Anne vertelt in deze podcast eerst over haar werk bij Fontys hogeschool Engineering. Vervolgens staan we uiteraard uitgebreid stil bij de totstandkoming van haar allereerste boek.

Hieronder vind je 3 belangrijke verwijzingen, nl:

Alle afleveringen luisteren van de podcastserie ‘Wij Zijn Fontys’? Dat kan via:
Spotifyhttps://open.spotify.com/show/0xlEg7OASeViYlqzsWIX9L
Apple podcastshttps://podcasts.apple.com/nl/podcast/wijzijnfontys/id1483567307
Of gebruik deze RSS-feed voor je eigen favoriete app: https://feeds.transistor.fm/wijzijnfontys

Verhalen van docenten en studenten van Fontys hogescholen centraal
Wil jij ook jouw verhaal delen in de podcastserie ‘Wij Zijn Fontys’? Dat kan! Stuur een korte omschrijving per email naar r.scheer @ fontys.nl en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op met jou! Het gesprek wordt ‘Corona proof’ volledig online opgenomen, dus je hoeft er de deur niet voor uit 😉

Tot slot
Werkt de link naar de podcast met Anne niet? Kopieer dan onderstaande URL en plak deze in je browser (bijvoorkeur Google Chrome of Firefox gebruiken):
https://share.transistor.fm/s/6d6bd6b9

 

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Ronald Scheer

Ronald is parttime werkzaam als docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Binnen Engineering is hij verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Vanuit het lectoraat is hij betrokken bij de minor Adaptive Robotics. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Robohub Eindhoven'. Ronald is bovendien coach van studententeam 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Bovendien is Ronald gespreksleider van podcast series over het snijvlak tussen Onderwijs, Techniek & Innovatie. Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en Apple Podcasts. Naast zijn werk bij Fontys publiceert Ronald de podcast serie 'De Toekomst van Onderwijs: Oplossingen voor een veranderende arbeidsmarkt'. Over dit genoemde onderwerp maakt Ronald niet alleen een podcast serie, maar ook een nieuwsbrief. In dat kader geeft hij ook regelmatig lezingen en treedt hij op als dagvoorzitter op beurzen & online conferenties. Ronald Scheer is afgestudeerd aan de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde van de Universiteit Twente. De podcast series 'Wij zijn Fontys' en 'De Toekomst van Onderwijs' worden geproduceerd en gepubliceerd op persoonlijke titel.