“Dit is mijn vijfde seizoen in de First Robotics Competition (FRC). Via een van onze twee middelbare scholen kwam ik in contact met het team. Team Rembrandts is voor mij een omgeving waar zelfontdekking en professionaliteit op een vriendelijke en gemeenschappelijke manier wordt gestimuleerd. Iedereen hier leert specifieke persoonlijke vaardigheden en doet kennis op terwijl we onze gemeenschappelijke doelen voor ogen houden. Daadkracht en continuïteit zorgen voor vertrouwen in het bestaan ​​van het team en het vermogen voor iedereen om het maximale uit deze ervaring te halen.

Manager Marketing en Communicatie
Zelf ben ik manager van de afdeling Marketing en Communicatie van Team Rembrandts. Wij zijn verantwoordelijk voor het delen van de Team Rembrandts-visie en de verhalen vanuit ons team met de wereld. Dit doen we door middel van veel initiatieven, een voorbeeld hiervan is deze post.

Leren buiten schooltijd
Bij Team Rembrandts heb ik ongelooflijk veel geleerd. Dit gaat van communicatieve vaardigheden en schrijfvaardigheid tot taalvaardigheid, leiderschap, het organiseren van projecten en wat moeilijkere technische vaardigheden samen met diepgaand begrip van een systeem zoals onze robot.

Technische Bedrijfskunde
Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar Technische Bedrijfskunde. Team Rembrandts heeft mij enorm beïnvloed bij het kiezen van deze richting. STEM zag ik als eenzijdig en niet toegankelijk voor iedereen met een visie en skillset gericht op de economische en sociale kant. Maar Team Rembrandts liet me iets anders zien. Binnen het team heb ik de diversiteit van de STEM-wereld ontdekt. Ik ga geen onderdeeltjes bedenken of ontwerpen, ik zal degene zijn die toezicht houdt op het project en ervaring opdoet om mensen met elkaar te verbinden.

Andersom kan ik veel van wat ik leer tijdens mijn studie gebruiken en toepassen in Team Rembrandts. Binnen Marketing en Communicatie zullen we een meer wetenschappelijke en empirische blik plaatsen op de “Soft-Skills” kant van wat er geleerd kan worden. Dit doen we binnen het team, maar ook binnen onze omgeving en gemeenschap.

Ik hoop dat we dit jaar een fundament kunnen leggen voor de afdeling Marketing en Communicatie, een visie om onze ideeën aan te koppelen.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Team Rembrandts

Rembrandts STEAM Foundation is a Dutch Non-Profit organization that started as the First native Dutch robotics team, also known as Team Rembrandts. Team Rembrandts, team 4481, is a robotics team located in Eindhoven with students from Fontys University of Applied Science, Zwijsen College and Heerbeeck College. HBO, WO, MBO and High school combined all together.