Je kent het wel, die regenachtige dagen dat je niet stil kunt zitten en aan de slag wilt gaan met jouw onderneming. Maar je zit ook nog op school en moet aan verschillende verplichtingen voldoen. Tegenwoordig heb je het Fontys Centrum voor Ondernemerschap (CvO) die jou verder kan helpen. Ik ben Linda Tran, 25 jaar, vierdejaars Communicatie student en heb zelf twee startups, PhoneBoss.nl en Trade met Linda. Trade met Linda is waar mijn passie echt ligt en het is dan ook mijn wens om daar te mogen afstuderen. Trade met Linda bestaat officieel sinds mei 2016 en  sinds dit schooljaar heb ik stappen gezet om een studentondernemersregeling te krijgen. Tijdens het Student Startup Festival ontving ik, samen met 16 andere studenten als eerste het certificaat Studentondernemer vanuit de Fontys Studentondernemersregeling.  Een mijlpaal waar ik trots op ben. Naast de uitreiking van het certificaat heb ik dankzij het Fontys Centrum voor Ondernemerschap op donderdag 16 februari 2017 ook een aantal nuttige workshops kunnen bijwonen om mijn kennis te verbreden en een mooi netwerk van enthousiaste studenten opgebouwd. Mijn tip aan jullie is in ieder geval: blijf netwerken, maak gebruik van dit soort evenementen en blijf je horizon verbreden!

Door de  studentondernemersregeling  kan ik onder meer afstuderen binnen mijn eigen bedrijf, Trade met Linda. Een student die onderneemt wil namelijk beide kunnen doen, studeren en ondernemen tegelijkertijd. En dat wordt met de studentondernemersregeling makkelijker gemaakt.

Wat is Trade met Linda?
Trade met Linda is een dienst die ik aanbied. Je betaalt voor maandelijks toegang tot de besloten Telegram feed van Linda. Trade met Linda begeleidt jou om op een geïnformeerde en bewuste manier mee te kunnen handelen op de beurs.

Wat maakt Trade met Linda uniek?
Trade met Linda houdt de prijs toegankelijk en blijft  aandacht houden op persoonlijk contact met haar klanten. Linda is een eigenwijze, contraire trader die op gezond verstand de markt analyseert. Handelen gebeurt als er goede kansen gezien worden in de indices, valuta, grondstoffen en aandelen. Ook denkt Trade met Linda mee met de klant.

Zoals je wel leest zal mijn passie voor de beurs niet snel over gaan en blijf ik dit graag naast mijn studie doen.

Als jij studeert aan een Fontys Hogeschool en ook een onderneming wilt starten, het Centrum voor Ondernemerschap kan jou hierin verder helpen. Wil jij ook studentondernemer worden? Loop dan binnen bij het CvO kantoor in gebouw R5, Fontys Rachelsmolen Eindhoven.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Linda Tran

Vierdejaars student Communicatie en Eigenaar van Trade met Linda en PhoneBoss