Tijdens de afgelopen editie van het Lerarencongres hebben wij verbinding gemaakt met een aantal mindset genoten in de vorm van Deltion docenten in Zwolle. Zij volgden onze Design Thinking sessie en raakte zo geïnspireerd dat zij ons daarna hebben benaderd voor een vervolgsessie.

Deze vervolgsessie hebben wij samen ontworpen rondom het onderwerp ‘projectmatig onderwijs’. Samen met 12 Deltion docenten hebben we een aantal projecten op conceptueel vlak ontworpen. Echter smaakte ook deze sessie naar meer bij de initiatiefnemers.

Dat heeft geresulteerd in onze ontmoeting van vandaag. We zijn stevig aan de slag gegaan met hun huidige werkwijze en opgeleverde producten. Er kwam een aanstekelijke energie los en uiteindelijk hebben we grote stappen gezet en als FED kunnen bijdragen aan de geboorte van Deltion Onderwijs Ontwerpers. Het is ontzettend dankbaar werk om met deze betrokken docenten te mogen werken. De passie die zij hebben om de student centraal te zetten in het leerproces past bij datgene waar wij dagelijks mee bezig zijn. Kortom een mooie kans om ons gedachtegoed uit te breiden in Nederland en bij te dragen aan het initiatief met onze huidige ervaringen.

U gaat nog van ons horen!

FavoriteLoadingVind ik leuk