Via een van de twee middelbare scholen (Zwijsen college en Heerbeeck college) waarmee we samenwerken ben ik in contact gekomen met Team Rembrandts. Ze zijn ooit bij ons op school geweest om een ​​presentatie te geven om nieuwe leden toe te laten tot het team. Zodra de presentatie begon, wist ik zeker dat ik me bij het team zou voegen. En toen de presentatie afgelopen was, heb ik me aangemeld!

Vriendengroep
Voor mij is Team Rembrandts altijd een plek geweest waar ik heen kan gaan en mezelf kan zijn. Het is een plek waar ik altijd veel lach en veel plezier heb. Het team voelt nu meer als een vriendengroep of een familie dan als een robotteam. Binnen het team ben ik actief op de hardware afdeling. Binnen deze afdeling houd ik me bezig met dingen in elkaar zetten, oude of kapotte dingen repareren en natuurlijk veel ervaring opdoen!

Samenwerken
Het afgelopen jaar heb ik geleerd hoe je verschillende soorten machines moet gebruiken, hoe je bepaalde dingen het slimst in elkaar zet en hoe je problemen het gemakkelijkst aanpakt. Daarnaast heb ik ook geleerd om samen te werken om al deze dingen te doen. Binnen ons team is samenwerken erg belangrijk en dat wordt heel goed aangeleerd.

De beste ervaring
De beste ervaring die ik met het team had, zou mijn eerste regionale zijn. Dit was mijn eerste grote reis zonder dat mijn ouders erbij waren. De reis was een geweldige ervaring, ik heb veel geleerd en geweldige dingen gedaan. Tijdens de regionals is er precies dit soort sfeer dat zo geweldig en mooi is om te zien.

Mijn huidige studie
Zelf studeer ik aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar Mechatronica. Deze studie heeft zeker enige overlap met Team Rembrandts. Alles wat ik op school leer, kan ik gebruiken bij Team Rembrandts en alles wat ik leer bij Team Rembrandts kan ik op school gebruiken. Dit jaar wil ik mijn propedeuse halen en meer ervaring opdoen bij Team Rembrandts om mijn kennis te vergroten.

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Team Rembrandts

Rembrandts STEAM Foundation is a Dutch Non-Profit organization that started as the First native Dutch robotics team, also known as Team Rembrandts. Team Rembrandts, team 4481, is a robotics team located in Eindhoven with students from Fontys University of Applied Science, Zwijsen College and Heerbeeck College. HBO, WO, MBO and High school combined all together.