Na het GrOw-event van vorig jaar ben ik enthousiast geworden om zelf een steentje bij de dragen aan een van de GrOw-projecten. Het sprak me enorm aan hoe het event was vormgegeven, dat er een andere doelgroep in de belangstelling stond en de diversiteit aan activiteiten. Het was een inspireerde dag! Toen de vacatures online kwamen heb ik meteen gereageerd. Ik ben aangesloten bij de projectgroep “de Week van GrOw”. Ik heb gekozen voor de Week van GrOw omdat ik zelf de meeste uitdaging zag in het organiseren van een hele week met verschillende activiteiten die in het teken staan van ontwikkeling.

Als projectgroep zijn we begin dit jaar gestart met het brainstormen over de invulling van de week. Tijdens ons wekelijks overleg zijn er meerdere scenario’s uitgewerkt die uiteindelijk aan de stuurgroep zijn gepresenteerd, wat ons heeft gebracht tot de week zoals hij nu vormgegeven is. Binnen de projectgroep ben ik coördinator voor de locaties in Limburg. Ik vind het een goed initiatief dat we tijdens deze week op meerdere locaties activiteiten organiseren zodat collega’s eens een kijkje kunnen nemen op een andere locatie.

Deelnemen aan de Week van GrOw betekent voor mij:

  • De organisatie beter leren kennen: hoe zit Fontys in elkaar, wie heb ik allemaal nodig
  • Nieuwe werkzaamheden leren kennen: het mede opbouwen van een inschrijfmodule en bijhouden in CRM, onderhandelen met externen, bedenken van communicatiemiddelen ect.
  • Netwerken: samenwerken met andere collega’s, nieuwe afdelingen leren kennen.
  • Iets moois neerzetten voor onze collega OOP’ers: een week waar voor ieder wel een mooie activiteit te vinden is.

Wat kunnen jullie van de Week van GrOw verwachten?

In de Week van GrOw bieden wij op de Fontys locaties Tilburg, Venlo en Sittard een supermooi en afwisselend programma van workshops en meet & greets! Naast deze activiteiten kun je ook meelopen met een collega om zijn/haar functie te leren kennen. Op 21 november zijn wij te vinden in Tilburg, op 22 november in Venlo én Sittard en op 24 november hopen we zo veel mogelijk deelnemers terug te zien bij ons slotevent in het parktheater in Eindhoven. Wil je meer informatie, kijk dan op www.fontysgrow.nl

Hopelijk tot in de Week van GrOw!

FavoriteLoadingVind ik leuk

Over Joyce Donkers

P&O servicemedewerker, Dienst P&O